Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

„Hajrá Vértes!”
2003. augusztus 31.
Vértessomló - Vértesszőlős: 2 - 2
Komárom-Esztergom megye, I. osztály
 

Az egyre elvakultabb megyeszurkerek Budapest közeli megyék meccseire specializálva feltalálták a félnapos kirándulást is, természetesen a meccsnézés ezúttal sem maradhatott el. Vértesi félnapunkban a majki kamanduli remeteség és a gyönyörű csákvári vár fért bele, és egy egészen remek mérkőzés. Bár a Tatabányai Önkormányzat valószínűleg mindent igyekezett megtenni, hogy elriassza a megyéből a megyeszurkereket, hiszen Vértessomló megközelítése Tatabánya felől embertpróbáló feladat, egyszerűen nincsen a legméretesebb útkereszteződésekben sem irányjelző tábla. A helyiek bizonyára hazatalálnak, de azért a megyeszurkerekre is lehetett volna gondolni drága polgármester úr. Újabb hölgytaggal bővült különítményünk remek meccset fogott ki, volt négy gól, berúgott tizenegyes, kihagyott tizenegyes, kapufák, gólvonalról kivágott labdák és hajtás-hajtás-hajtás. Igaz ez némileg a körültekintő meccsválasztásnak is tulajdonítható, hiszen ezúttal nemzetiségi ízt is belevittünk a választásba, Vértessomló (Schemling) ugyanis sváb, míg Vértesszőlős (Siles - a második s sapkával) pedig szlovák falunak tűnt. No ebből azután nem sokat észleltünk, legfeljebb a játékosok vezetékneve utalt némi gyökerekre, de a mérkőzés egészen kiváló volt. Kriszti (új megyeszurkerünk) remek meccsel mutatkozhatott be, ráadásul a jegyváltást is megúszta, mert a jegyszedő elmondása szerint Somlón a hölgyeknek nem kell fizetni, különösen nem az ilyen szép lányoknak. Szurkolni ezúttal igen visszafogottan próbálkoztunk, a két szimpatikus csapat között eleve nehéz volt választani, így maradt a salamoni Bari-döntés: „Hajrá Vértes”, amitől persze az egyes szurkolói csapatok nem éreztek minket közéjük valónak, de legalább komplett idiótának igen. Régi focimeccsek (Rum-Rábahídvég) hangulatát idézte, hogy óvatos sör-becsempészésemet ezúttal is rendezői intézkedés követte. Miután azonban jeleztem, hogy nem hagyom el a rendezvény területét, mert egy percet sem mulasztanék a rangadóból, megalkudtunk, hogy tíz méterre a pályától egy fa alá helyezem az üveget. Szegény üveg ott árválkodott, és mivel szinte végig esett az eső, sajnálattal kellett megállapítanom, hogy Somlón vizezik a sört.

Szerzõ: Dzsí

Sajtó:  

Vértessomló, 200 néző, vezette: Joó J.

VÉRTESSOMLÓ: Tujfl – Kovács K. (Dobó), Pretsner, Szász, Igó, Gárdony (Uher), Wéber, Torma, Richter, Zsemberi P. (Szipőcs), Ámorth. Edző: Járfás József.

VÉRTESSZŐLŐS: Szekér – Zacsek, Héder, Halász, Borka, Zsemberi Zs., Vida, Hanikám, Tokaji, Nagy N., Mayer. Edző: Járfás Péter.

Gólszerző: Gárdony, Vida (öngól), illetve Tokaji (11-esből), Hanikám.

Jók: az egész hazai csapat, illetve Szekér, Hanikám.

Járfás József: – Gratulálok a csapatomnak. Nekünk állt a mérkőzés, a kihagyott büntető egy pontra volt elég.

Járfás Péter: – Gyenge teljesítményünk ellenére is nyernünk kellett volna.

Képek:  


Vár a csákvári vár


Bari és Kriszti izgalomban

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: