Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

Győztek a matrackirályok
2007. október 13.
Felsőpakony - Üllő: 6 - 0
Pest megye, I. osztály
 

A következő tudósítás száz százalékban remek fotóművészünk, az egyik legnagyobb magyar megyefutball-fotográfus, azaz Kutya barátom érdeme. Magam (azaz Dzsí) csak a rövid kiegészítő szöveg elkészítésében működtem közre. Történt ugyanis, hogy szombat délután egy remek húsleves és egy komolyabb pulykaadag elfogyasztása után hortyogtam, amikor váratlan, de annál örömtelibb telefont kaptam. Kutya barátom jelentkezett: „Itt vagyunk, a Felsőpakony-Üllőn, rengeteg fotót készítettem.” Kiderült Kutya barátom és, kedves felesége, Szilvi elmentek megnézni a barátaikat. Jó meccset választottak, mert mindkét gárdában bűvölte a labdát egy-egy haver.
Nagyon irigyeltem Kutyát, mert Felsőpakony csapata engem is régóta érdekelt, követtem is a menetelésüket a kupameccseken, sőt egyszer láttam is őket, a Sport Tv Kupa döntőjében, ott ugyan nem játszottak túl jól Törökbálint ellen, de a megyei meccseken sokszor hallottam kiváló játékról. Tetszik a remek honlapjuk is (http://felsopakonysk.hu), sőt Pakonynak még külön rádióadója (www.pakonyradio.hu) is működik.

Ha már én nem lehettem ott, nagyon megörültem a hírnek, hogy vannak jelen megyeszurkerek, és egyetlen távsegítséget nyújtottam, bediktáltam a mérkőzés játékvezetőjének a nevét, gondoltam, ha Kutya név szerint ismeri a bírát, akkor nem kis elismerésre tehet szert a pakonyi szurkerek között. Gondolom végül Kutya barátom nem élt a múló népszerűség csábításával, és inkább dolgozott. Az amúgy nagy különbségű hazai győzelmet hozó meccsen Kutya is megerősítette régi elméletünket, hogy a bíró iránti olthatatlan ellenszenv hatgólos vezetés sem nagyon képes csökkenteni. Mint megtudtuk, az egyik pakonyi cserejátékos annyit szitkozódott a partvonalon kívülről, hogy a közönség közé zavarták. A meccs amúgy remek időben, szép pályán nagy élmény volt, amit a művész kiváló képei is bizonyítanak!

A képeken jól látható, hogy szakértői női szemek is követték az aranylábú gyerekek fellépését. Ezt minden bizonnyal a hölgyek futball-szeretete magyarázza, nem pedig a pakonyi mezeken látható Matrac-király ígéret volt megtévesztő.

Szerzõ: Kutya

Képek:  


Védés


Tábla


Szurker-csapat


Szotyi


Sokan voltak


Plakát


Pakonyi szurker


Pakony, ahogy a művész látja


Őszi tájkép


Mosdó


Megyenéni


Lőjj!


Lelátó-részlet


Labdafej


Kiállított sporttárs


Érkeznek a megyések


Elszántság


Csukott szemmel


Csata után


Buksi-simogatás


Bánat


Az egyik matrackirály


Archaikus meccskezdet


A második gól


A játék vége


A hatodik gól


A harmadik gól


A cselkirály

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: