Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

It’s good
2008. október 26.
New Orleans Saints - San Diego Chargers: 37 - 32
Amerikai foci
 

Megyefoci tudósításaink újítását olvashatjátok. Ezúttal amerikai foci meccsen jártunk Londonban. Idén volt a második alkalom, hogy Londonban játszottak alapszakasz meccset. Az érdeklődés ismét hatalmas volt, de azért a tavalyi rohamot nem közelítette meg. A Wembleynél a meccs előtt nagy tömegben próbáltak jegyeket eladni. Láttunk olyat aki 5, azaz öt fontért vett jegyet. 125 helyett tűrhető összeg. A teltház azért így is majdnem megvolt, alig lehett üres székeket látni.
Ugyan itt mindenki az amerikai focira jött, de azért a kocsma előtt a Cselszkíj-Liverpool meccs végét néztük. Ittunk pár sört a dermesztő hidegben és szurkoltunk a Poolnak. Nyertek és vezetnek a bajnokságban. Éljen!
Megnéztük előző nap az Emirates-stadiont, az Arsenal két éve átadott új otthonát. Stadion-tourra nem tudtunk menni, két napra előre eladják a jegyeket... Körbejártuk, fotózunk párat és megnéztük a shopot. Két szint, tele vevővel, dől a lé, nem panaszkodhatnak.
A Wembley jó lett, nagyon jó. Kivülről szerintem nem a legszebb és nagyon messze van az olimpián látottaktól. Fikáztuk is, hogy milyen kivagyi dolog az ív a tetején, de azóta megtudtam, hogy az tartja az egész tetőt. Az elv ugyanaz, mint egy függőhídnál. A hatalmas méret és az ebből adódó súly miatt az ív nélkül nem tudták volna elhúzhatóra építeni a tetőt. De bármilyen is kintről, belül hibátlan. Minden szintre mozgólépcsővel lehet eljutni. Bármilyen nagy is a stadion minden helyről tökéletesen lehet látni. Nézelődtünk és vártuk a kezdést, közben meg Ivánék sms-eit figyeltük. Vállalósabbak voltak, és London egy távoli pontján nézték a West Ham-Arsenalt. 0-2 lett a vége, ők meg rohantak a metróhoz, hogy elcsípjék az izgalmakkal teli harmadik negyedet.
Izgalomban pedig nem volt hiány, volt kapufára lőtt extra pont, interception, időhúzásként bevállalt safety, szóval a legvégéig nyílt volt a meccs. Rivers, a Chargers irányítója még megpróbálkozott egy utolsó másodperces hosszú passzal (ezt viccesen Hail Marynek hívják a katolikus imára is utalva, ez a támadó csapat egyik utolsó esélye, ha kifut az időből és pontokat akar szerezni), de leütötték a labdát a védők, így győzött a Saints.
London sok minden más mellett a sport városa. It’s good!

Szerzõ: Lóri

Képek:  


Wembley


Wembley Park


Volt még jegy


Támadááás


Nézzük a Tv-t


Jöttek zenészek is


Jó volt


Jó nagy


It's good


First down


Előjel


Egy másik nézet


Csajok


Bobby


Belülről


Az ív


Arsenal


A csapat

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: