Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

Elment a cement
2002. november 3.
Bélapátfalva - Petőfibánya: 1 - 4
Heves megye, I. osztály
 

Gyönyörű vidék, Eger (éppen erre hétvégéztünk) és Szilvásvárad között, erősen depressziós hangulatú futballal. Pedig a pálya (komoly betonlelátóval) azt sejtette, hogy valaha itt sokan néztek focit. Öttagú különítményünk (ezúttal már női szurker is akadt, igaz dominánsan az autóban) odaérkezése után azonnal megismerkedtünk a rendkívül szimpatikus Pista bácsival, akitől, miután megelégedetten konstatálta, hogy vannak még fiatalok, akik érdeklődnek a vidék labdarúgása iránt, hamar leszívtuk a legfontosabb információkat: bezárt a helyi cementmű, elmentek a focisták, nincs már itt futball. A bélapátfalvi ipari monstrumhoz később ellátogattunk és egy másik kedves hobbinknak a technotúrizmusnak hódoltunk. Álljon itt egy poszthumusz (a talajjal tették ugyanis egyenlővé ezt a remekművet) kép. Mint Pista bácsitól megtudtuk, ő a felépítésében és a lebontásban is aktív szerepet vitt, brigádvezető volt, de emiatt nem tűnt túl boldognak. Amúgy a meccs, mint azt a hosszú bevezető már sejteti, sok említést nem érdemel, a legkisebb nézőszámú (néhány fiatal rocker), legalacsonyabb színvonalú és leghangulattalanabb megyeszurker meccsünk volt, így a lelkes ötfős, szotyizós szurkercsapat jobbnak látta már a meccs vége előtt a futballt bogácsi fürdőzésre váltani. Ezt a környéken járóknak kötelező abszolválni, itt éppen zuhogó esőben, mínuszközeli fokban pancsoltunk a szabadtéri melegvízben.

Szerzõ: Dzsí

Sajtó:  

Bélapátfalva, 50 néző. V.: Kovács Bertold.

Bélapátfalva: Veres – Póta (Balázs), Orosz, Csuhaj, Bársony – Mikó P., Mező (Berecz), Szajlai, Barta – Pálinkás, Ács. Edző: Zay Oszkár.

Petőfibánya: Lővey – Koren, Repka, Szabó, Szeles (Simon) – Sirkó, Fekete, Fityó, Lénárt – Bicskei (Berki), Parádi (Kerepesi). Edző: Kerepesi Ferenc.

A hazai csapat csak a helyzetekig jutott el, míg a Petőfibánya lehetőségei nagy részét értékesítette. G.: Csuhaj, ill. Fityó 2, Lénárt, Fekete. Jók: Bársony, Csuhaj, ill. Lénárt, Szabó, Fityó, Kerepesi. Ifik: 0–1.

Zay Oszkár: – Elkerülhető gólokat kaptunk, így az eredmény lehetett volna szorosabb is.

Kerepesi Ferenc: – Gyengébb játékkal is sikerült megszerezni a győzelmet a lelkes bélapátfalvi fiatalok ellen.

Képek:  


A lebontott cementmű


A meccsel kicsit befürödtünk, Bogácson

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: