Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

„Két gólt buktunk”
2003. április 13.
Gyöngyöshalász - Heves: 1 - 2
NB III. Mátra-csoport
 

Újabb remek egri túránk során vetődtünk el a kis Gyöngyös melletti faluba, amelyiknek azonban a megye I. megnyerése után NB III-as csapata van. Remek minőségű, faluszéli völgyben található pályán, komoly érdeklődés kísérte a meccset. Tíz percet késtünk, mert a faluban nem találtunk senkit, aki elirányítson minket a pályához (lehet, hogy mindenki kint volt a derbin - a szó jelentéséről megindult, MaNcs-ban olvasható szakmai vitába nem folyunk bele), mindenesetre ezalatt már lekéstünk két gólt. Mindezt a jegyszedő közölte: két tizenegyessel már egy-egy volt az állás. Megnyugtatott minket, hogy mindegy, majd este megnézhetjük a tévében, jót nevettem, azt hittem, hogy ez valami nagyon szellemes, finom iróniával előadott vicc. Később láttam, hogy valóban veszi egy árva kamera a meccset és egy unott hang valamit duruzsol alá (az idevágó történetet Robi barátom mesélte el egyszer a kocsordi tévében látható Kocsord - Penyige 1-2 meccs közvetítéséről, a riportert idézem: „valami történt ott elől, talán szögletet adott a bíró?, ja nem, jönnek középre a játékosok, gól volt talán? Igen gól, szép gól.” Ennyi a kitérő.)
A meccs jó színvonalú volt, szép kapufák, nagy lövések, végül a szerencsésebb hevesiek (természetesen a túra során a hevesi sakkmúzeumot is felkerestük) távoztak győzelemmel. Hattagú különítményünk kevésbé elvakult része a dombtetőről látta a meccset, ami mintegy száz méterre volt a pályától, de legalább száz néző onnan nézte a meccset (megspórolván a háromszáz forintos belépőt). Természetesen Dzsí és Joe bácsi kitartott, bár ezúttal feltűnően visszafogottan szurkoltak. Hiába no, előtte Egerben az Eger - Ybl vízilabda meccsen már kiüvöltöttük magunkat.

Szerzõ: Dzsí

Sajtó:  

NB III. Mátra-csoport Gyöngyöshalász – Heves 1–2 (1–1)
Gyöngyöshalász, 450 néző. V.: Solymosi (Dani, Stoyr
GYÖNGYÖSHALÁSZ: Csütörtöki – Cserta, Nagy Gy. T., Marázi, Mikola (Nagy I. G.) – Bordás, Csiba, Nagy Gy. G., Bakondi (Forgács) – Vernyik, Nagy II. G. Játékos-edző: Nagy I. Gábor.

HEVES: Éles – Somodi K., Horváth, Nász – Tari, Laubert G. (Somodi G.) – Ducsai, Besenyei Zs., Sági (Rácz) – Oláh, Besenyei F. (Pusoma). Edző: Balázs Tihamér.

A hazaiak szempontjából jól indult a mérkőzés, mert már az 50. másodpercben büntetőt ítélt a játékvezető, amit Vernyik magabiztosan értékesített. A 10. percben – szintén 11-esből – Besenyei F. jóvoltából egyenlített a Heves. A második félidőben jobban akarták a győzelmet a vendégek, amit Besenyei Ferencnek a 75. percben elért találatával nyomatékosítottak. Jó játékvezetés mellett, a mérkőzés összképét tekintve az egységesebb csapatnak tűnő hevesiek megérdemelten szerezték meg első tavaszi győzelmüket. G.: Vernyik (11-esből), ill. Besenyei F. 2 (egyet 11-esből). Jók: Cserta, Nagy Gy. T., ill. Oláh, Horváth, Ducsai, Besenyei F.

Nagy I. Gábor: – Gyáva népnek nincs hazája. Élen járunk a rombolásban, amit felépítünk azt képesek vagyunk tönkretenni.

Balázs Tihamér: – Megtört a jég.

Képek:  


A meccs előtt Egerben


Spili és Frici, majdnem törzsszurkolók

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: