Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

Ificsapat sansz nélkül
2003. augusztus 20.
Kondoros - Hetényegyháza: 0 - 5
NB III. Alföldi csoport
 

Hosszabb szarvasi kiruccanásra érkeztünk, ahol már kihagyhatatlannak tűnt a kondorosi aréna. Első forduló volt, így csak a helyi lapban olvashattunk az erőviszonyokról érdekes információkat. Kiderült: a kondorosi csapat szétszéledt, és már az is felmerült, hogy csak osztályokkal lejjebb indulnak el a bajnokságban, de végül a helyi fiatalok azt mondták, hogy megpróbálják. Hát az eredmény azután valóban igazolta a csapatok közötti különbséget (a Kecskemét melletti Hetényegyházát is ismertük, hiszen az egyik nagy kedvencünk, Izsák mögött végeztek a megye 1- második helyén, a pénzhiánnyal küszködő izsákiak helyett kerültek egy osztállyal feljebb). Sajnos a hazaiak nem képviseltek azonos játékerőt, helyzetük sem volt, így a szurkolók is inkább néma csendben követték az eseményeket (magam is csak egy-két kósza „Bravó Pubival” próbálkoztam, de nem volt igazán élet). Ami azért is kár, mert több új megyeszurker mutatkozott be ezen a meccsen is, lásd képünket, ám a végén Dzsí mintha némileg magára maradt volna, igaz ha jobban körbenézünk Bari is szemléli még az eseményeket.

Szerzõ: Dzsí

Sajtó:  

Kondoros, 400 néző. V.: Tóth I. Kondoros: Nagy — Sztvorecz, Csicsely, Dian, Glózik (Kerekes) — Kasik P., Melis (Stefán), Czesznak, Jansik — Filipinyi, Tóth (Kasik Á.) Edző: Kvasz János. Hetényegyháza: Fehér — Tarbán (Mohácsi), Túri, Kovács (Ozsváth), Garaszi (Péntek) — Czettvan, Fűz, Jurászik (Jelen), Parti — Lantos (Takács), Mohácsi. Játékos edző: Ozsváth Ferenc.

8. perc: Hazai kapu előtti kavarodás után Péntek eszmélt a leghamarabb, és öt méterről a hálóba pörgette a labdát, 0—1.

67. perc: Lantos a leshatárnál ugrott ki, és a kimozduló Nagy Gábor mellett elhúzta a labdát, majd az üres kapuba gurított, 0—2.

75. perc: Jelen tizennégy méterről egy visszagurított labdát okosan a jobb alsó sarokba helyezett, 0—3.

77. perc: Bal oldali vendégbeadás után Jelen öt méterről üresen a kapuba bólintott, 0—4.

82. perc: Takács egy eladott labdát elcsípett, és tizennégy méterről a kifutó Nagy Gábor mellett a bal alsó sarokba helyezte, 0—5.

Az első félidőben a fiatal erőkből álló kondorosi csapat tisztességesen helytállt, a 70. perc után, mint a mérkőzés alakulása is mutatja, sajnos, elfogyott a hazai csapat ereje, és ez a súlyos vereség ennek köszönhető. Jó: Nagy G., Kasik, Csicsely, ill. Jurászik, Péntek, Parti, Fű.

Kvasz János: — Az első félidő játéka pozitív, mi minden héten erősödni fogunk, sajnos, a második félidőben a cseréink nem tudták azt hozni, amit kellett volna. Ozsváth Ferenc: — Az első félidei nagy küzdelem után egyértelműsítve fölényünket, magabiztos játékkal nyertünk a lelkes fiatal hazai csapat ellen. (K. Gy.)

Képek:  


Bari szörnyülködik


A keménymag: Csabi, Dzsí, Rita, Joe Bácsi, Anikó


Meccs előtti strandolás


Itt már csak Dzsí bízik


Rita és Joe Bácsi: meccs előtti izgalomban

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: