Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

„Mit csinálsz Cibere?”
2003. augusztus 24.
Szarvas - Cegléd: 0 - 1
NB III. Alföldi csoport
 

Régi nagy álmunk teljesült, végre megnéztük kedvenc városunk csapatát otthoni környezetben, gyönyörű fű és Horthy Miklós építette szép lelátóról. A meccs sem volt rossz, ezúttal két idősebb szarvasi szurkoló (vélhetően egy házaspár) keltette fel leginkább a figyelmünket, a szolid kinézetű bácsi hatalmas hangerővel osztotta az észt, és a második félidőre a madárhangú nénike is mind gyakrabban süvített be egy-egy „Hajrá Szarvas!”-t. Engem az öreg megtréfált, mert egyszer az egyik kopasz játékosnak azt mondta, hogy „Bravó Cibere”. Megörültem, hogy ismerem egy játékos nevét, elkezdtem lelkesen ciberézni, hamarosan kiderült az öregnek mindenki Cibere, így én inkább visszavettem, azt hittem ismer egy játékost, de azért az én segítségemmel senki ne újítson nyelvet!
Külön hatalmas sikernek könyvelhettem el két találkozásomat a helyi keménymaggal. A klubházban szünetben arról diskuráltak, hogy hol van Hetényegyháza, a pár napja Kondoroson megszerzett információimat határozottan átadtam, innen hivatkozási pont lehettem. Ennél is nagyobb siker volt, amikor a második félidőben egy szarvasi támadást átlátva, beüvöltöttem, hogy "megy a jobb", mire vagy négyen elkezdtek üvölteni, hogy add jobbra! Az élet apró sikereként éltem meg. A ceglédiek végül betaláltak egy szabadrúgásból, egy perc múlva azonos szögből a szarvasiak kapufát lőttek, elmaradt a hazai pontszerzés. Azért az arborétumot még azoknak is érdemes itt megnézni, akik az egyéb szarvasi csemegéket nem ismerik, mint például a Pavilon (Azték) szorakozóhelyet, amelyet különítményünk általában zárásig szokott tesztelni.

Szerzõ: Dzsí

Sajtó:  

Szarvas, 200 néző. V.: Kárász. Szarvas: Fábry — Rónyai, Sechna, Kriska (Darida R.), Kugyela Zs. — Kiss, Zahorecz (Fehér Cs. I.), Bogdán, Kugyela B. (Kiszely) — Klimaj, Bencze. Edző: Somogyi János. Cegléd: Boda — Herczeg, Fehér Cs. II., Nyári (Korpácsi), Abdel-Mazsid — Farkas, Buczkó, Kecskeméti, Juszkó (Magyar) — Szokoli, Magyari (Utassy). Edző: Ványi Zsolt.

51. perc: A hazai kaputól húsz méterre egy megítélhető szabadrúgásból Kecskeméti kilőtte a rövid alsó sarkot, 0—1.

A kezdés után mindkét csapat kóstolgatta egymást, a nagy melegben gyakorlatilag nem történt semmi. Ezután egy tíz percig mindkét csapat felpörgette magát, és már megcélozták a kaput is. A szünetig ismét leült a mérkőzés. Fordulás után a hazaiak próbálkoztak a gólszerzéssel, de egy elkerülhető szabadrúgásgóllal meglepetésre a vendégcsapat megszerezte a vezetést. Ezután a Szarvas felgyorsította a játékot, előrehozta a védekezését, de jobbnál jobb helyzeteket puskázott el. A vendégcsapat szerencsés körülmények között vitte el a három pontot. Jó: Sechna, Bogdán, ill. Boda, Buczkó, Kecskeméti.

Somogyi János: — Több gólhelyzetünk volt, de döntő helyzetben nem tudunk kellően koncentrálni. Ványi Zsolt: — Kiszenvedtük a győzelmet. (Kepenyes György)

Képek:  


Dzsí a szarvasi arborétumban


Körös-Maros Nemzeti Park: Három barom

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: