Impresszum Rólunk Jópofa Linkek E-mail Fórum Nemzeti Sport gyalázó Az elmélet Esemélyek

Események

Utazunk
2006. augusztus 2.
Pozsony - Szabadka: 5 - 5
Utazások
 

Mi lehet annál jobb, mintha az ember gyönyörű nyári időben szép helyekre utazgat? Természetesen az, ha az ember gyönyörű nyári időben szép helyekre utazgat, ahol még megyei labdarúgó mérkőzést is lát. Nekünk ez megadatott a nyáron, ám mivel a környező országokban a labdarúgó szövetségek azért irgalmasak, így a lassan már szaharai hőséget jelentő júliusi és augusztus eleji hetekben nem rendeztek bajnoki meccseket. Tudósítóink (Dzsí, Joe Bácsi és Bari), illetve fotóriportereink (Almi, Bari) azért így is igyekeztek megyefoci-mozzanatokat is megörökíteni, Szlovákiában, Szerbiában, Spanyolországban és sokfelé (Szegeden, Káli-medencében, Kis-Balatonnál) idehaza is.
Elvonatoztunk Pozsonyba (a vonatról három budapesti, egy kismarosi és három szlovákiai labdarúgó-pályára látni rá megfelelően, ebből Kismarosban meccs is volt, de nem volt szerencsénk, a vonat nem siklott ki), elautóztunk Szabadkára (Tompa előtt érdemes kitérni Kelebiára, a vasúti átjáró után gyönyörű fekvésű a pálya). Spanyolországban pedig túl azon, hogy egy Sanlúcar de Barrameda-i borkóstoláson megismerkedtünk az Atletico Madrid alelnökével, még a cadízi és a malagai pályát csodálhattuk meg. Mint megtudtuk a szurkolóktól, éppen mind a két csapat kiesett az első osztályból.
Almi új gépet vett, Bari pedig mindig felkészült fotómasinával, így képek bőven készültek a megyefocimentes megyefoci-túrákról, ahol azért látható, hogy teljesen nem felejtettük el a megyefocit. Párat ide is tettünk! Kedves idény, kezdődj már el!

Szerzõ: Dzsí

Képek:  


Almi és saláta


Jégcsap Bébi és Joe Bácsi


Dzsí és Almi


Rákkeltők


Fura tető


Cadízi hősök: Joe Bácsi és Dzsí


Az Atletico Madrid alelnöke


Szölővel


A Cadiz stadionjánál


Szabadka by day


Almi, Dzsí, zsinagóga


Erszényes farkas


Hiúz


Hiéna


Heni, Bari


Dzsí és görények


Görény


Szeged


Heni, Almi


Bari latolgat


Palicsi tó


Fiatalok Palicson


Pozsonyi bolond


Lift


Budai buddha

Vissza-------- Webmester: Dzsí öccse 2003 --------
Ajánlott böngészõ: Internet Explorer 6.0
Ajánlott felbontás: 800*600px


Támogatóink: